100%NL Magazine Mike
Zie ook:
Delen

LEZEN: B&B Vol Liefde-Mike openhartig over nieuwe liefde en kinderwens

Tijdens zijn avontuur heeft hij de liefde niet gevonden, maar inmiddels is Mike dolgelukkig met zijn grote liefde. Hij vertelt er openhartig over...

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zit er weer op en heel Nederland zat iedere dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering bracht ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is en blijft geweldige televisie!

Stapelverliefd

Het B&B-sprookje had voor Mike geen mooi einde, máár dat maakt nu niet meer uit, want hij heeft er een nieuwe liefde voor teruggekregen. Mike is smoorverliefd, maar over zijn nieuwe liefde wil hij niet heel veel kwijt. ‘Het ging best snel, moet ik zeggen. Toen de opnames klaar waren, voelde ik dat ik de liefde niet verdiende. Toen vond ik dat ik op een low point was, en opeens kwam zij’, vertelde hij.

Aan RTL Boulevard vertelde hij nu verliefd: ‘Ik ben stapelverliefd. Het is ontstaan door heel veel dingen van het programma.’ Het stel heeft elkaar ontmoet in een discotheek en daarna hebben zij veel gedatet. ‘Daarna schreef ze weer een berichtje van ze wou mij nog een keer zien. We hebben niet ge-efoild, niet gejetskied, niet boot gevaren, niks van die al die dingen die ik had gedaan, maar gewoon rustig lekker gaan zwemmen. We zijn lekker op het strand geweest, de bergen in. Het werkte goed.’

Kinderwens

Ook over kinderen heeft Mike al nagedacht. ‘Elk stapje dat we deden, dat was gewoon bijzonder en leuk. Op het punt dat ik zelfs – het is te vroeg, het is nog veel te vroeg – maar ik weet zeker dat ik met haar kinderen ga krijgen. Dat hoop ik.’ Voorlopig lijken er nog geen kleintjes te komen. ‘Ik wil nog goed genieten van onze tijd nu alleen. We kennen elkaar net drie maanden, dus het is veel te vroeg. Maar we zien het wel over een paar jaar.’ Wat wél zeker is, is dat deze nieuwe liefde het leven van Mike helemaal heeft veranderd. ‘Ik ben echt geswitcht van: als mijn vriendin kinderen wil doe ik mee, naar ik wil wel kinderen hebben’, aldus Mike. Wat zou dat leuk zijn zeg. En wat praat hij lief over zijn vriendin!

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen