bertrie en dorian banner
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bertrie Wierenga deelt intieme kiekjes met haar man

Op haar Instagram deelt Bertrie intieme kiekjes met haar man Dorian.

Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn bekende gezichten in de Nederlandse televisie-industrie. Bertrie, een getalenteerde actrice, verwierf populariteit door haar rol in de langlopende soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST). Dorian, eveneens een acteur, maakte eveneens zijn opwachting in dezelfde serie. Het was op de set van GTST dat hun paden elkaar kruisten en hun liefdesverhaal begon. Wat begon als een professionele samenwerking, groeide al snel uit tot een romantische relatie, die nu bekroond wordt met het nieuws van hun eerste kindje.

Naast de bekendmaking van de zwangerschap, hebben Bertrie en Dorian ook al laten weten wat het geslacht van de baby is: een meisje. Het stel zit nu al op een roze wolk…

Intiem

Binnenkort zullen Bertrie en haar verloofde Dorian in het huwelijksbootje stappen. Deze zomer heeft zij namelijk ‘ja’ gezegd tegen het aanzoek van Dorian. Het stel is smoorverliefd op elkaar en dat wordt bewezen door de intieme kiekjes die Bertrie op haar Instagram plaatst. In de tekst onder de foto’s hint Bertrie naar een mogelijk tweede kindje met de woorden: ‘Hopelijk draaien we ooit nog eens deel 2 samen…’. De lieve en lovende reacties stromen binnen onder de prachtige foto’s van Bertrie. Haar volgers vinden het fantastisch om haar zo te zien glunderen, en wij ook!

Ben je benieuwd naar de foto’s? Deze zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bertrie Wierenga

Delen

Meer over Bertrie Wierenga

Ontroerde Bertrie Wierenga: 'Dank voor jullie liefde en woorden.'
Ontroerde Bertrie Wierenga: ‘Dank voor jullie liefde en woorden.’
ZIEN: Bertrie Wierenga showt vol trots haar groeiende babybuik
ZIEN: Bertrie Wierenga showt vol trots haar groeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bertrie Wierenga