100%NL Magazine Amy Rose
Zie ook:
Delen

ZIEN: Beschuit met roze muisjes voor Amy Rose

Bij de zwangerschap van een meisje hoort natuurlijk beschuit met boter en roze muisjes. Wij snappen Amy Rose wel...

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zij verwachten binnenkort hun eerste kindje.

Of de twee ook al getrouwd zijn, is de vraag. Gisteren deelde Amy Rose wat foto’s en op één van de foto’s waren de letters A.R.C. te zien. Zou dit verwijzen naar Amy Rose Coltof?

Roze muisjes

Amy Rose is inmiddels heel wat maanden in verwachting en een paar weken geleden liet zij weten dat het een meisje wordt. De afgelopen maanden heeft Amy Rose last gehad van verschillende zwangerschapskwaaltjes, maar zij heeft ook al meerdere cravings gehad. Momenteel is het beschuit met roze en witte muisjes waar Amy Rose een hele dag naar verlangt. Hopelijk blijft deze craving nog even, want na de geboorte van haar meisje kan Amy Rose dit een héle dag eten.

100%NL Magazine Amy Rose

Bron en Beeld: Instagram Amy Rose

Delen