100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman laat alle harten smelten met liefdevolle foto van Teddy en Tjipto

Op Instagram laat Bibi Breijman de harten van al haar volgers smelten met een te schattige foto van haar dochter Teddy en zoon Tjipto.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is een van de meest geliefde Nederlandse mediapersoonlijkheden. Ze is niet alleen zangeres, maar ook vlogger en presentatrice. Samen met haar partner Waylon vormt ze al jarenlang een hecht stel. Hoewel ze een paar jaar geleden een zware tijd hebben doorgemaakt, zijn ze hier sterker dan ooit uitgekomen. Dit is extra bijzonder omdat ze samen drie kinderen hebben, dochter Teddy ,zoon Chester en zoon Tjipto, die dagelijks een glimlach toveren op de gezichten van Bibi’s volgers.

Teddy en Tjipto

Als er iemand een geboren grote zus is, dan is het Teddy wel. Ze heeft al een aantal jaren kunnen oefenen als zus van Chester, maar sinds een paar weken heeft ze er nóg een broertje bij: Tjipto.

Teddy is inmiddels alweer bijna 6 jaar oud en een hele grote hulp voor Bibi. Op Instagram laat Bibi alle harten smelten met een té lieve foto van Teddy en Tjipto. Op de foto is goed te zien hoe liefdevol Teddy haar broertje aait. Ook kijkt ze Tjipto zó lief aan…wat een rijkdom voor Waylon en Bibi!

100%NL Magazine Bibi Breijman

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bibi Breijman

AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder
AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder
VIDEO: Bibi Breijman knijpt in Tjipto's schattige wangetjes
VIDEO: Bibi Breijman knijpt in Tjipto’s schattige wangetjes
Lees alle artikelen over Bibi Breijman