100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman deelt hilarisch moeder-dochter moment met Teddy

Van alle video's die Bibi ooit gedeeld heeft, is dit misschien wel onze favoriet. Dit bezorgt toch iedereen een glimlach?!

Bibi Breijman

Bibi Breijman werd bekend bij het Nederlandse publiek na haar deelname aan ‘Oh Oh Cherso’. Een paar jaar daarna deed ze mee aan het programma It Takes 2. Tijdens de opnames van It Takes 2 zat Bibi in het team van Waylon. De twee kregen daarna een relatie die vervolgens ook werd bezegeld met drie prachtige kinderen. Samen hebben ze een dochter, Teddy twee zoons, Chester en Tjipto.

Moeder-dochtermoment

Nadat Bibi en Waylon een relatie kregen, was Teddy hun allereerste cadeautje, waarna Chester en Tjipto volgden. Bibi deelt regelmatig foto’s en video’s met haar prachtige kinderen, maar deze video met haar dochtertje vonden wij echt hilarisch!

In de video probeert Teddy haar moeder mooi op te maken, maar dit gaat niet helemaal vanzelf… ‘Past goed bij m’n postnatale slonsmodus, pijnlijk lookje wel. #moedermishandeling’, schrijft Bibi onder de video. Mét of zonder make-up, wij vinden Bibi altijd prachtig.

De schaterlach van Teddy maakt deze video extra leuk!

Bron en Beeld: Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

FOTO: Bibi overladen met complimenten na nieuwe look
FOTO: Bibi overladen met complimenten na nieuwe look
AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder
AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder
Lees alle artikelen over Bibi Breijman