100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi is prachtig zwanger en showt vol trots haar babybuik

Bibi Breijman is prachtig zwanger van haar tweede kindje. Vol trots showt ze haar babybuik op Instagram.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is in verwachting van haar tweede kindje. Samen met haar grote liefde Waylon heeft ze al een dochter: de altijd vrolijke en ondeugende Teddy.

Toen Waylon 22 jaar oud was werd hij voor het eerst vader: zijn zoon Dylan werd toen geboren. Een lange tijd spraken vader en zoon elkaar niet, maar gelukkig is daar een paar jaar geleden verandering in gekomen!

Teddy

De dochter van Waylon en Bibi, Teddy, is inmiddels alweer 3 jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden.

Teddy is net als haar vader en moeder hartstikke creatief, vrolijk, maar vooral ontzettend ondeugend! Bibi en Waylon zijn natuurlijk helemaal gek op hun kleine meid en delen dan ook regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van de kleine meid.

Zo zagen we laatst nog dat Teddy in een roze tutu helemaal klaar was voor haar eerste balletles én zagen we hoe ze aan Waylon verklapte dat er nog een kindje op komst is. Té lief!

Groeiende babybuik

De laatste loodjes voor Bibi gaan in en dus heeft het gezin de koffers gepakt en zijn ze nu aan het genieten van een heerlijke rustige babymoon op Bonaire. En dat ze het er fantastisch hebben, dat is goed te zien aan de foto’s.

Op Instagram deelt een trotse Bibi twee prachtige foto’s van haar zwangere buik. Met een heerlijk warm zonnetje en een zonnehoed op grijpt Bibi haar kans en legt ze haar silhouet heel mooi vast. Het resultaat mag er zijn!

De volgers van Bibi vinden de foto’s prachtig en complimenteren Bibi met haar mooie figuur. ‘Wat ben je prachtig zwanger!’, ‘Mooi buikje’ en ‘Wat mooi!’ schrijven ze onder de foto. Één volger van Bibi denkt zelfs te zien of er een jongetje of een meisje in Bibi’s buik zit. ‘Denk weer een meisje!’, schrijft zij.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman laat alle harten smelten met liefdevolle foto van Teddy en Tjipto
Bibi Breijman laat alle harten smelten met liefdevolle foto van Teddy en Tjipto
VIDEO: Bibi Breijman knijpt in Tjipto's schattige wangetjes
VIDEO: Bibi Breijman knijpt in Tjipto’s schattige wangetjes
Lees alle artikelen over Bibi Breijman