100%NL Magazine ANP Sven Kramer en Naomi van As
Zie ook:
Delen

WAUW: Bijzonder moment voor Sven Kramer en dochter Kae

Als er iets is waar Sven van houdt, is het quality time met zijn gezin. Hij deelde nu een prachtige foto van een leuk momentje met zijn dochter.

Sven Kramer en Naomi van As

Sven Kramer en Naomi van As zijn beiden bekende Nederlandse sporters. Sven Kramer is vooral bekend als voormalig langebaanschaatser en heeft al diverse Olympische medailles gewonnen. Naomi van As is een voormalig hockeyster en heeft ook verschillende Olympische medailles op haar naam staan.

Niet alleen op het gebied van sport hebben Sven en Naomi elkaar gevonden, ook ook privégebied. De twee vormen al jaren een prachtig koppel. Hun liefde is inmiddels bekroond met twee kinderen: dochter Kae en zoon Dexx. Samen woont het gezin in een gigantische, rietgedekte villa waar het hen aan niets ontbreekt. Wil jij een uniek binnenkijkje nemen in de villa van Sven en Naomi? Dat kan! Klik hier om de woning van Sven en Naomi te zien.

Bijzondere dag

Waar Sven en Naomi heel blij van worden, is vakantie. Geen vakantie waarbij zij de hele dag naast het zwembad liggen, maar juist een sportieve vakantie. Zij reizen jaarlijks naar de bergen, om daar te genieten van elkaar en veel sportieve activiteiten. Momenteel is het gezin in Zwitserland.

Sven en Kae bereikten eerdere deze week de top van de hoge Mont Fort berg en zij poseerden samen op het uitzichtpunt. Vader en dochter stralen en dat merken meerdere mensen op. ‘Haha geweldig zo leuk samen met je dochter’, ‘Wat leuk, prachtige foto’ en ‘On top of the world. Knappies!!’, is een greep uit de reacties.

Bron: Instagram Sven Kramer en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Sven Kramer

SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Lees alle artikelen over Sven Kramer