100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit ‘Het was gewoon een wonder’

Rob de Nijs heeft recent een bijzonder moment mogen meemaken dat hem en zijn familie diep heeft geraakt...

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment kwam zijn zangcarrière in een stroomversnelling. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde de ene hit na de andere en zo verstreken er ruim 60 jaar. Op 79-jarige leeftijd besloot hij zijn microfoon aan de wilgen te hangen.

Bijzondere wens

Rob is al jaren samen met zijn grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoon, Julius. Ondanks dat Rob al jaren aan de ziekte van Parkinson lijdt en steeds verder achteruit gaat, blijven hij en Jet ongelooflijk positief. Heel mooi om te zien. Afgelopen week is er een bijzondere wens voor hem in vervulling gegaan. Zijn oudste zoon Robbert is maandag in het diepste geheim in het huwelijksbootje gestapt en de zanger kon daar gelukkig bij zijn. “Het was gewoon een wonder,” zegt Robbert tegen Privé.

Jawoord

Robbert en zijn verloofde Sharon gaven elkaar het jawoord op een bijzondere locatie: Burgers’ Zoo in Arnhem. Rob, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, zag samen met zijn vrouw Jet hoe Robbert trouwde. “Je wilt niet weten hoe het voelt om nog wat langer van je vader te kunnen genieten. Dat je nog dingen tegen elkaar kunt zeggen,” vertelt Robbert over de aanwezigheid van zijn vader.

Bron: Story, Privé, Shownieuws. Beeld: ANP.

Delen

Meer over Rob de Nijs

Jet de Nijs reageert op heftige berichten over Rob: 'Iedere dag telt'
Jet de Nijs reageert op heftige berichten over Rob: ‘Iedere dag telt’
ZIEN: Zo ziet de twaalfjarige zoon van Rob en Jet de Nijs er nu uit
ZIEN: Zo ziet de twaalfjarige zoon van Rob en Jet de Nijs er nu uit
Lees alle artikelen over Rob de Nijs