100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het miljoenen bovenhuis van Marieke Elsinga!

Marieke Elsinga heeft haar prachtige dubbele bovenhuis te koop gezet!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga stal de harten van het publiek als sidekick van Mattie & Wietze bij Qmusic, en in 2018 lanceerde ze samen met Mattie Valk de populaire ochtendshow Mattie & Marieke. Maar Marieke is inmiddels veel meer dan een radiostem. Ze schitterde in tv-programma’s als Expeditie Robinson en I Can See Your Voice, waar ze indruk maakte als vast jurylid. Wat Marieke ook doet, ze doet het altijd met volle overtuiging, en dat maakt haar zo geliefd!

Bovenhuis

Een paar jaar geleden kocht Marieke haar dubbele bovenhuis in Amsterdam voor €1.252.500. Ze heeft de woning nu te koop gezet voor €1.485.000 wat zou betekenen dat -als ze het voor die prijs verkoopt- ze een winst maakt van ruim €230.000.

De woning, een gemeentelijk monument, heeft 156 vierkante meter woonoppervlakte en zes kamers. Het is stijlvol ingericht, dus de koper hoeft er weinig meer aan te doen. Met het Vondelpark op slechts vijf minuten fietsen is het een ideale plek! Marieke gaat samen met haar gezin op zoek naar een nieuwe woning, wij zijn heel benieuwd waar ze terecht zal komen!

Binnenkijken in het miljoenenstulpje van Marieke? Die zie je hier!

Beeld: Instagram, Beeld: BekendeBuren

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga bezorgt volgers rode oortjes in galajurk met diepe decolleté
Marieke Elsinga bezorgt volgers rode oortjes in galajurk met diepe decolleté
Marieke Elsinga hakt de knoop door en neemt afscheid
Marieke Elsinga hakt de knoop door en neemt afscheid
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga