100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

ZIEN: Binnenkijken in de gigantische villa van Yolanthe Cabau op Ibiza!

Yolanthe deelt regelmatig foto's en video's in haar woning op Ibiza. Wij kunnen er naar blijven kijken, want de woning is ZO mooi.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar. Ondanks dat geniet Yolanthe van alle momenten samen met haar zoon en grote familie.

Villa op Ibiza

Yolanthe’s familie is half Spaans en half Nederlands. Dat betekent dat zij familie in Nederland heeft wonen, maar ook op Ibiza. Zelf reist Yolanthe regelmatig naar Ibiza, om daar met familie te genieten van zon, zee en gezelligheid. De familie heeft jaren geleden een gigantische villa laten bouwen op het eiland en deze woning ontbreekt hen aan niets. Zowel buiten als binnen ziet de villa er schitterend uit.

De villa is gelegen op een rotspunt en heeft maar liefst 11 slaapkamers. Daarnaast bevat de woning een grote keuken, twee zwembaden met prachtig uitzicht, een hele mooie tuin, een fitnessruimte en drie bubbelbaden. Door de witte en bruine tinten, straalt de woning rust uit.

In 2018 stond deze luxe woning zelfs te huur, maar je moest er flink voor in de buidel tasten. Voor 10.000 tot 30.000 euro per week mocht je hier met maximaal 20 gasten verblijven. Of de villa momenteel nog steeds te huur is, weten wij niet.

Benieuwd hoe de woning er vanbinnen uitziet? Kijk dan de video hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: 'Wij houden zoooo veel van jou!!'
Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: ‘Wij houden zoooo veel van jou!!’
AAWH: Geweldig nieuws voor stralende zoontje van Yolanthe Cabau
AAWH: Geweldig nieuws voor stralende zoontje van Yolanthe Cabau
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau