100%NL Magazine Stoptober
Zie ook:
Delen

Bizzey en Sylvia Geersen gaan heftige uitdaging aan: ‘Ik wil oud genoeg worden om mijn kleinkinderen te zien opgroeien.’

Stoptober staat weer voor de deur. Ook dit jaar zijn er weer een aantal bekende gezichten die de strijd met de sigaret aangaan: Bizzey en Sylvia Geersen!

Stoptober

Zoals ieder jaar staat oktober helemaal in het teken van Stoptober, dé maand waarin duizenden Nederlanders de sigaretten links laten liggen en minstens 28 dagen stoppen met roken. Het is inmiddels alweer de elfde editie van Stoptober, en met meer dan 550.000 deelnemers in de afgelopen tien jaar is het duidelijk dat deze actie een groot succes is! Dit jaar is er ook extra aandacht voor de groeiende trend onder jongeren: vapen. Stoptober wil hen ook motiveren om de gezonde keuze te maken.

Dus, steek jij de laatste sigaret aan of doe je ook mee met Stoptober? Met z’n allen maken we er een gezonde en frisse maand van!

Bizzey en Sylvia Geersen gaan de uitdaging aan

Voor Bizzey, bekend om zijn energieke en onvergetelijke optredens, zijn zijn kinderen de grootste motivatie om te stoppen met roken. ‘Ik wil oud genoeg worden om mijn kleinkinderen te zien opgroeien. Bovendien wil ik niet meer stinken naar rook, mijn tanden willen weer stralen, en ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen’, laat hij weten.

Beauty Sylvia Geersen ziet Stoptober als dé kans om zichzelf te bewijzen en uit te dagen. ‘Ik presteer het beste onder druk’, zegt ze vastberaden. ‘Nu ik ambassadrice ben van Stoptober, móét ik stoppen! Ik kijk ernaar uit om het roer om te gooien, weer lekker de sportschool in te duiken en me weer fris en energiek te voelen.’

Maar niet alleen Bizzey en Sylvia gaan deze uitdaging aan, ook zijn Oos Kesbeke, Koen Pieter van Dijk en Lizzy van der Ligt aan Stoptober verbonden. Samen moedigen ze heel Nederland aan om de sigaretten links te laten liggen.

Wil je meer informatie over Stoptober of meedoen aan Stoptober? Neem dan een kijkje op de website.

Delen