bo wilkes
Zie ook:
Delen

Bo Wilkes zet haar man op bijzondere manier in het zonnetje: ‘Mijn grootste liefde’.

Voor deze speciale gelegenheid zette Bo haar man Paul in het zonnetje.

Bo Wilkes

Bo Wilkes was nog maar 22 jaar oud toen zij meedeed aan het programma ‘Echte Gooische Meisjes’. Samen met Pauline, Kimberly, Florine en Leslie werd Bo gevolgd in haar dagelijks leven en draaide alles om de glitter en glamour. De ‘Meisjes’ van toen zijn inmiddels allemaal ouder, wijzer én moeders. En dus werd de serie ‘Echte Gooische Meisjes’ nieuw leven ingeblazen en werd het ‘Echte Gooische Moeders’. De serie is een regelrechte hit en wordt met open armen ontvangen.

In het zonnetje

Bo en haar gezin genieten al een paar dagen van een welverdiende vakantie op het prachtige Bali. Op Instagram deelt Bo de mooiste beelden van de sprookjesvakantie.

Gisteren was het een speciale dag voor de familie, want de man van Bo, Paul, vierde zijn verjaardag! Speciaal voor deze gelegenheid zette Bo hem even in het zonnetje. Ze deelde een prachtige reeks foto’s van de twee samen met de tekst, ‘Mijn grote liefde en allerbeste maatje. Happy birthday schat! Altijd jarig in de zomervakantie en waar we ook zijn het is een groot feest! Eigenlijk was je gisteren al jarig maar toen was ik even gevloerd door de Bali belly’.

Wij wensen Bo en haar gezin nog veel plezier op het fantastische eiland.

Ben je benieuwd naar het bericht? Deze zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Bo Wilkes

Delen

Meer over Bo Wilkes

Lees alle artikelen over Bo Wilkes