100%NL Magazine Boerin Annemiek
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Boerin Annemiek bevallen van een zoontje

Dit prachtige nieuws maakte zij zojuist bekend. Wat een lieverd en wat een geluk.

Boer zoekt Vrouw

Al sinds 2004 is het programma Boer zoekt Vrouw een groot succes binnen Nederland. Yvon Jaspers is het gezicht van dit programma en zij probeert ieder seizoen meerdere boeren te koppelen. Dit met veel succes, want er zijn al veel Boer zoekt vrouw-bruiloften geweest en er zijn al veel Boer zoekt vrouw-kinderen geboren.

In het seizoen van 2019 en 2020 deed boerin Annemiek mee aan het programma. Zij heeft in dit programma de liefde niet gevonden, maar later kwam zij haar grote liefde tegen. Zij houdt hem liever buiten de schijnwerpers.

Babynieuws

Vorig jaar maakte Annemiek bekend dat zij in verwachting is van haar eerste kindje. ‘Als alles goed gaat verwachten wij in mei ons eerste kindje! Wij zijn super blij en gelukkig, ook mijn dieren vriendjes kijken er naar uit’, schreef zij destijds.

Vandaag liet zij weten dat haar kindje is geboren. ‘Daar is hij dan. Half mei zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon! Tien vinger, tien teentjes, gezond en zo lief’, schrijft Annemiek. Wat een geluk. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je zoon.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Koekoek

Delen