100%NL Magazine Britt Dekker
Zie ook:
Delen

HUH?! Getrouwde Britt Dekker en Max wonen niet samen

De twee zijn getrouwd en al jaren samen, maar toch wonen Britt en Max op dit moment niet samen. Hier heeft Britt haar redenen voor...

Britt Dekker

Britt Dekker, wie kent haar niet. De presentatrice is inmiddels 32 jaar en is al jaren te zien op televisie. In 2009 werd ze in één klap beroemd door een welbekende uitspraak die ze zei tijdens het programma Take Me Out. Na haar kraker in Take Me Out verscheen Britt in ‘Echte Meisjes in de jungle’, ‘Echte Meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Alles mag op zaterdag’, ‘Wie ben ik?’, ‘Ik hou van Holland’ en nog veel meer!

Sprookjeshuwelijk

Het afgelopen weekend was het eindelijk zover: Britt trouwde met haar grote liefde, Max. Op Instagram zagen wij de mooiste trouwfoto’s voorbijkomen en het was werkelijk een sprookje.

Niet samenwonen

Ondanks het feit dat Britt en Max getrouwd zijn, wonen zij momenteel niet samen. Hier heeft Britt haar redenen voor. Zij wil over vier jaar namelijk met één van haar paarden meedoen aan de Olympische Spelen. Hiervoor moet zij alleen wel wat opofferen: samenwonen met Max. Britt moet namelijk iedere dag trainen en daarom woont zij nu al een jaar op de stoeterij van Tineke Bartels (tweevoudig winnares van een zilveren Olympische medaille). Wanneer Max niet hoeft te werken in het weekend wonen zij wel samen en dat is heel fijn voor het stel.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Britt Dekker

WAUW: Britt Dekker is getrouwd en deelt sprookjesachtige huwelijksfoto's
WAUW: Britt Dekker is getrouwd en deelt sprookjesachtige huwelijksfoto’s
LEZEN: Britt Dekker deelt een wel héél bijzonder detail over bruiloft
LEZEN: Britt Dekker deelt een wel héél bijzonder detail over bruiloft
Lees alle artikelen over Britt Dekker