100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Verdrietige Caroline Mol bezoekt graf Donna: ‘Wat mis ik je toch’

Caroline moet haar dochter alweer 2,5 jaar missen en zij deelt nog regelmatig emotionele foto’s van of over haar. Dit keer pinken wij ook weer een traantje weg.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina, waar zij dagelijks de leukste, mooiste en ook emotionele foto’s en video’s van delen.

Donna

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Gemis

Het is inmiddels 2,5 jaar geleden en Caroline en Jan delen nog regelmatig foto’s of berichten over Donna. Al hun volgers leven nog steeds heel erg mee en ook zij worden er steeds weer emotioneel van. Dit keer bezocht Caroline het graf van haar dochter met Lina en daar deelde zij een foto van. Ook wij moesten hier even een traantje wegpinken, want deze foto raakt iedereen. ‘Mijn meisjes. Wat mis ik je toch. G*dverdomme!!!!!’, schrijft een verdrietige Caroline eronder. Wat is dit toch oneerlijk…

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

OH LA LA: Caroline Mol showt beachbody in zwarte bikini!
OH LA LA: Caroline Mol showt beachbody in zwarte bikini!
Meegenieten met de prachtige gezinsvakantie van Caroline Mol en Jan Dulles
Meegenieten met de prachtige gezinsvakantie van Caroline Mol en Jan Dulles
Lees alle artikelen over Caroline Mol