100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto’s

Caroline's kinderen werden het afgelopen weekend gefotografeerd en ook Caroline nam even plaats voor de lens. Wat is het toch een prachtige vrouw.

Jan Dulles en Caroline Mol

Jan Dulles is al jaren samen met zijn partner, Caroline Mol. Samen kregen zij drie kinderen: James, Donna en Lina. Het stel is door diepe dalen gegaan, maar zij maken ook hele mooie momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig op vakantie, genieten zij van lekker eten en van gezelligheid met vrienden en familie.

Ongekende schoonheid

Caroline maakt veel foto’s van haar kinderen en deze deelt zij graag op social media, maar ook laat zij Lina en James af en toe professioneel op de foto zetten. Het zijn altijd adembenemend mooie foto’s en het afgelopen weekend hadden zij weer zo’n fotoshoot gepland. Nu zijn niet alleen James en Lina vastgelegd op camera, maar ook Caroline nam even plaats voor de lens. Zij deelt de resultaten op Instagram. ‘Dat was heel lang geleden voor mij. Wat is ze toch een vakvrouw’, schrijft Caroline onder deze prachtige foto’s.

Jan Dulles is maar wat trots op zijn vrouw en hij reageert: ‘Niet normaal meer, deze foto’s @annewfotografie…. Maarja…. Het is ook wél een ongekende schoonheid, die vrouw.’ Daarnaast ontvangt Caroline nog talloze lieve reacties. ‘Prachtige foto’s van een prachtige Vrouw’ en ‘Tjonge Caroline, wat ben je toch een prachtige vrouw! Mooie foto’s’, is een greep uit de reacties.

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol en Anne W fotografie

Delen

Meer over Caroline Mol

OH LA LA: Caroline Mol showt beachbody in zwarte bikini!
OH LA LA: Caroline Mol showt beachbody in zwarte bikini!
Meegenieten met de prachtige gezinsvakantie van Caroline Mol en Jan Dulles
Meegenieten met de prachtige gezinsvakantie van Caroline Mol en Jan Dulles
Lees alle artikelen over Caroline Mol