100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

AAWH: Chester gaat los op het drumstel en dat is het schattigste óóit!

Van Chester krijgen wij altijd een lach op ons gezicht, maar deze video overtreft alles. Chester drumt erop los en de muzikale genen heeft hij zeker van zijn ouders.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Chester de drummer

Zowel Bibi als Waylon zijn muzikaal en die genen hebben zij duidelijk overgegeven aan Chester. Middenin de woning van Bibi en Waylon staat een groot drumstel en daar hebben Bibi en Waylon hun zoontje achter gezet. De lieve jongen heeft twee drumstokken vast en hij drumt erop los. Aan de blik in zijn ogen kun je zien dat hij het naar zijn zin heeft. Chester heeft een grote glimlach op zijn gezicht en hij maakt er heerlijke geluidjes bij. ‘Wat GEWÉLDIG and so CUTE wat een natuurtalentje zit in de genen’, ‘Heerlijk om te zien én horen! ik geniet ervan!!!’ en ‘Aaa dit is echt geweldig’, zijn wat reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens, want dit is echt zó schattig. Zo’n video maakt toch ieders dag goed?

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

FOTO: Bibi overladen met complimenten na nieuwe look
FOTO: Bibi overladen met complimenten na nieuwe look
AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder
AAWH: Zó lief en ondeugend zagen wij Chester nog niet eerder
Lees alle artikelen over Bibi Breijman