100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

Groot nieuws over concertreeks Marco Borsato

Zelf staat hij niet meer op het podium, maar zijn muziek is nog steeds geliefd. Een nieuwe concertreeks blijkt dan ook razend populair.

Marco Borsato

Na heel veel jaren in het vak is hij nog steeds een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers: Marco Borsato. In de jaren ’90 brak hij door in de Nederlandse popmuziek en in de jaren daarna won hij talloze prijzen, scoorde hij hit na hit en bouwde hij een immens grote schare fans op.

Al jaren staat hij niet meer op het podium en ook maakt Marco geen nieuwe muziek meer. Vorige week heeft een kennis van Marco laten weten dat hij dit ook nooit meer gaat doen. De zanger gaat misschien zelfs verhuizen naar Italië, liet diezelfde kennis weten.

Concertreeks

De concerten van Marco Borsato komen terug, maar anders dan wij van hem gewend zijn. Zelf is hij er namelijk niet bij en hij zal dus ook niet optreden. De Borsato-concerten vinden dit jaar plaats in de kerstvakantie op de jaarbeurs in Utrecht. Wat blijkt? De concerten vallen in de smaak, want er zijn in een korte tijd al honderden kaarten verkocht.

De muziek zal gezongen worden door vier onbekende artiesten. ‘Het enthousiasme waarmee het nieuws is ontvangen en het aantal verkochte kaarten, bewijzen wat ons betreft dat de tijd weer rijp is voor muziek van Marco. Zoveel Nederlanders hebben dierbare herinneringen aan de nummers die zij in de kroeg, op een bruiloft of een uitvaart hebben gehoord’, aldus een woordvoerder tegen ANP.

Bron en Beeld: ANP

Delen

Meer over Marco Borsato

Naast stoppen met zingen neemt Marco Borsato nóg een ingrijpende beslissing
Naast stoppen met zingen neemt Marco Borsato nóg een ingrijpende beslissing
HEFTIG: Marco Borsato stopt definitief met zingen
HEFTIG: Marco Borsato stopt definitief met zingen
Lees alle artikelen over Marco Borsato