100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto’s ‘Quality time met mama’

Iets waar Rolf altijd tijd voor vrijmaakt is tijd met zijn familie. Nu heeft hij quality time met zijn moeder en deelt hij de leukste foto's en video's van hun bijzondere momenten samen.

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

Quality time met moeder

Rolf Sanchez geniet van quality time met zijn moeder tijdens een welverdiende vakantie. De 32-jarige zanger deelt op Instagram een glimp van deze speciale momenten, maar houdt de locatie geheim. Ondanks de mysterie rondom hun bestemming, stralen de foto’s een warme sfeer uit, waarbij de zon lijkt te schijnen op hun gezamenlijke avonturen. Het is duidelijk dat voor Sanchez de kostbare tijd met zijn moeder van onschatbare waarde is. Je ziet de leuke foto’s hier.

 

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

DROEVIG NIEUWS: Rolf Sanchez in diepe rouw
DROEVIG NIEUWS: Rolf Sanchez in diepe rouw
Is dit de nieuwe en bloedmooie vriendin van Rolf Sanchez?
Is dit de nieuwe en bloedmooie vriendin van Rolf Sanchez?
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez