dave roelvink
Zie ook:
Delen

AAWH: Dave Roelvink deelt zeldzame kiekjes met 2-jarig zoontje

Dave geniet al dagen van zon, zee en familie. Daar hoort zijn lieve zoon natuurlijk ook bij. Dave straalt op deze vader-zoon kiekjes.

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Dave heeft jarenlang een relatie gehad met Jazzlynn, maar de twee besloten maanden geleden een punt achter hun relatie te zetten. Samen met Jazzlynn kreeg Dave een zoon, Dean. Hij is vernoemd naar Dave’s overleden oma Dien.

Zeldzame foto’s

Na zijn geboorte, besloten Dave en Jazzlynn geen foto’s van Deans gezichtje te delen op social media. Wij zien Dean dan ook bijna nooit voorbijkomen op Instagram.

Momenteel geniet Dave met dierbaren van vakantie op Ibiza en zoon Dean is mee. Dave is ongelooflijk blij en dat is te zien aan de foto’s die hij deelt. Hij plaatst twee foto’s met Dean en daarop straalt Dave als nooit tevoren. Quality time met je zoon: het mooiste wat er is.

Geniet van deze vakantie en elkaar!

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

Bevestigt: Dave Roelvink is opnieuw gelukkig in de liefde
Bevestigt: Dave Roelvink is opnieuw gelukkig in de liefde
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink