100%NL Magazine Davina Michelle
Zie ook:
Delen

Davina Michelle legt werkzaamheden voorlopig neer: ‘Ik ben zo moe’

Het lijkt wel alsof Davina Michelle al jarenlang áltijd aan staat. Dat is haar even te veel geworden. Zij laat nu van zich horen.

Davina Michelle

Al van jongs af aan was het Davina Michelle’s grote droom om zangeres te worden. Ze begon al vroeg met het maken van video’s die ze vervolgens op YouTube plaatste en deed ook eens mee aan de talentenjacht Idols. Helaas voor Davina stopte haar Idols avontuur bij de duettenronde.

Maar gelukkig voor Davina kwam haar doorbraak tóch! In 2018 deed ze mee aan het programma ‘Beste Zangers’ en scoorde ze haar eerste nummer 1-hit met ‘Het Duurt te Lang’. Haar carrière gaat al jaren in een stijgende lijn omhoog en de zangeres blaast letterlijk iedereen omver met haar ongelooflijk mooie en unieke stem.

Zo moe

De afgelopen jaren heeft Davina Michelle één ding gedaan: héél veel opgetreden. Zij ging van de ene concertzaal naar de andere en dat is haar even te veel geworden. Op Instagram schrijft zij: ‘Ik ben zo moe. Ik zal een tijdje offline zijn. Opladen om nog beter te worden.’ Al haar fans begrijpen het helemaal en iedereen steunt Davina Michelle dan ook. ‘Goed uitrusten en lekker rustig aan doen Dan zien we je vanzelf weer opgeladen terug. Take your time!’ en ‘Neem alle tijd die je nodig hebt en zorg alsjeblieft goed voor jezelf’, is een greep uit de reacties. Dat is inderdaad wat de zangeres moet doen: goed uitrusten, op zichzelf letten en de tijd nemen!

Je bent een powervrouw, Davina Michelle!

Bron en Beeld: Instagram Davina Michelle

Delen

Meer over Davina Michelle

WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers “Het spijt me”
Lees alle artikelen over Davina Michelle