100%NL Magazine Debbie Albert
Delen

Debbie reageert fel op kritiek over haar vriend Albert: ‘Die man is aanstootgevend en zo fout.’

B&B Vol Liefde Debbie reageert nadat ze overladen wordt met kritiek op haar goede vriend Albert.

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde vorig jaar als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk super benieuwd hoe het ná de opnames ging. Zij gingen dan ook helemaal uit hun dak na het zien van de reünie want toen werd het duidelijk: Paul en Debbie zijn nog altijd samen en gelukkiger dan ooit!

Nog altijd smoorverliefd

Inmiddels zijn de tortelduifjes al ruim een jaar verder en zijn ze nog altijd heel erg in love. Paul’s zus Ammarie zag hoe gelukkig haar broer is met Debbie, dat ze besloot ook mee te doen aan het programma. Ze werd uitgenodigd op de B&B van Thijz in Frankrijk, maar helaas verliep het voor haar heel anders van voor Paul. Ze was de eerste gast van Thijz en werd al vrij snel weer naar huis gestuurd. Helaas, we hadden het Ammarie zo gegund.

Kritiek op haar vriend Albert

De reünie van het laatste seizoen van B&B Vol Liefde zit nog vers in het geheugen. En wat was het weer genieten! Van de 8 B&B eigenaren zijn er 2 nog heel gelukkig met hun partner. Dat zijn Robert Jan en Suzanne en Albert en Joyce. Kasteelheer Albert die een waanzinnig kasteel bezit in Spanje is toevallig hele goede vrienden met Debbie, die het vorige seizoen meedeed. Debbie hielp Albert met het uitkiezen van de kandidaten.

Na de afleveringen en de reünie zijn de meningen verdeeld over Albert. Of je houdt van hem, of je vindt hem niks. Terwijl Debbie nietsvermoedend een aantal romantische kiekjes met Paul op Instagram plaatste, barstte er vervolgens een discussie onder haar post los. En dat heeft alles te maken met Albert.

Zo schrijft iemand onder de foto: ‘Leuk en open stel jammer dat Debbie dikke matties is met Albert. Dat is voor mij een reden om jullie niet meer te volgen. Die man is aanstootgevend en zo fout. Het lijkt wel een loverboy en dat je daar achter staat kan ik niet begrijpen.’ De reactie van deze volger maakt een hoop los. Debbie aarzelt geen moment en reageert: ‘Lieverd ik ben gelukkig niet verantwoordelijk voor wat een vriend uitspookt in zijn eigen tijd. Ik ga er ook niet vanuit dat jij enige verantwoordelijkheid draagt voor al jouw vrienden. Pluk de dag, geniet van het leven, soms is het maar even. Liefs Debbie.’

Maar daar blijft het niet bij, een aantal volgers blijven reageren en schrijven onder de foto’s. Zo schrijft iemand: ‘Dat hele circus op tv waarbij jij die clown zo actief steunt.’ En opnieuw zit Debbie dit niet lekker en reageert ze opnieuw. ‘Tja ik denk als ik het tussentijds bekeken zou hebben, ik net zoals ik gewend ben met m’n vrienden te praten, heus wel gezegd zou hebben, ‘hee oudje gaat dat wel helemaal goed daar?’ maar ook ik zie pas ah einde net als jullie hoe het gaat. Sorry ik kan het niet beter uitleggen, groet Debbie.’

Bron en Beeld: Instagram Debbie

Delen