100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana
Zie ook:
Delen

Dochter van drielingmoeder Tatiana in het ziekenhuis: ‘De tranen springen in mijn ogen…’

Tatiana's dochter Hope is in het ziekenhuis beland en daar schrijft zij een emotionele tekst over op Instagram. Wat is dit toch verschrikkelijk...

Drielingmoeder Tatiana

In het geliefde tv-programma ‘Meer dan Verwacht’ stal de alleenstaande moeder Tatiana met haar drieling Hope, Faith en Charity de harten van het publiek. Het opvoeden van de drieling door Tatiana, geheel op eigen kracht, kent zijn uitdagingen maar haar vermogen om rustig te blijven en de nuchterheid te bewaren maakte een diepe indruk op de kijkers. Haar verhaal en haar karakter maakten haar onmiddellijk tot een favoriet onder de fans van ‘Meer dan Verwacht’.

Zuurstof

Tatiana geniet van ieder moment met haar dochtertjes en dat deelt zij allemaal op Instagram, maar zij plaatst ook de minder leuke momenten. Nu ligt haar lieve dochter Hope in het ziekenhuis en daar deelt zij een droevig bericht over op Instagram. Tatiana schrijft in tranen:

Even terug naar toen , de tranen springen in me ogen… Ik zie hier een kleine sterke meid liggen , die al heel wat heeft meegemaakt. Dit is weer de eerste keer dat jij met zuurstof in je neusje ligt en dat brengt even alles naar boven. De laatste weken heb jij het wat moeilijk , overdag vrolijk maar ‘s nachts heb jij het moeilijk. We zijn dus al een tijdje aan het tobben, ik heb van alles voor je gedaan en je slaapt al een tijdje naast mij in bed want ‘s nachts word het eng en lijkt het net alsof je stikt. Veel slijm en hoesten , ook nadat je antibiotica hebt gehad en ik je neusje vrij hield met medicatie en zoutoplossing. Wat heb je nou Hope , waarom heb je het zo zwaar vroeg ik me elke nacht af. Dat ik meerdere malen per nacht wakker werd voor jou , was zwaar maar deed ik heel graag voor jou. De laatste paar dagen zag ik je zwaar ademen meer hoestbuien en overgeven van het hoesten met veel slijm. Alles in mijn lichaam zei dat ik weer naar de dokter moest.

Ik heb vanmiddag al onze tas ingepakt want ik voelde aan dat wij moesten blijven ook al ben je tussendoor ook vaak vrolijk. Het kan een virus zijn of een beginnende longontsteking alleen jou ontstekingswaardes zijn nihil! Dat maakt het ook weer lastig , als dit een virus is het moeilijk weg te krijgen maar jij hebt het dan gewoon zwaarder dan een ander kindje. Het moment dat je in slaap viel zagen we je saturatie dalen, ik had het goed je hebt het enorm zwaar in je slaap en overdags knok jij dus met je ademhaling .

Lieve meid , wat ben ik blij dat ik het aanvoelde dat dit niet goed was! We hebben nu stiekem in je slaap zuurstof aangebracht en ik hoop zo dat je nu even doorslaapt ermee want weet zeker als je wakker word dat je in gevecht gaat met de slangetjes . Wat er met je is en hoe het over gaat weten we niet. Wat ik wel weet is dat we dit samen gaan doen lieve Hope! Hold on, pain ends lieve Hope. Ik hou van jou en weet zeker dat je hier weer sterker uitkomt , wat ben jij sterk dat je wel van elke dag een feestje maakt!

Echt verschrikkelijk dit. Wij wensen het gezin heel veel sterkte…

Bron en Beeld: Instagram Drielingmoeder Tatiana

Delen