100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

KNAP: Zo zien de dochters (9 en 15 jaar) van Dennis Weening er nu uit!

Dennis Weening deelde onlangs twee prachtige en te leuke foto's van zijn dochters. Één ding is zeker: hij is zo trots op zijn meiden.

Dennis Weening

Dennis Weening, bekend als de energieke presentator met een onvervalste Haagse tongval en altijd een vlotte babbel. Zijn ongedwongen charme en natuurlijke aanwezigheid voor de camera hebben hem snel naar voren geschoven in de televisiewereld. Hij werd een van de bekendste gezichten op MTV en later op RTL, waar hij met zijn humor en flair het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ presenteerde.

Naast zijn werk als presentator is Dennis ook een bevlogen vader en echtgenoot. Samen met zijn huidige vrouw Stella heeft Dennis twee kinderen gekregen: Coco en Charlie.

Dochters

Wat wij ons goed herinneren, zijn de video’s van kleine Coco en Charlie, die Dennis altijd op Instagram deelde. Dat de tijd voorbij vliegt, blijkt maar weer, want Dennis deelde onlangs een foto van zijn twee dochters en zij zijn hartstikke groot geworden. Coco is inmiddels 15 jaar oud en Charlie blies een paar maanden geleden alweer 9 kaarsjes uit.

Het is leuk om te zien dat de twee meiden, ondanks het leeftijdsverschil, goede vriendinnen van elkaar zijn. Dennis deelde een foto waarop de zussen elkaar knuffelen. De eerste foto is prachtig en mierzoet en de tweede is vooral heel grappig. Wat een knappe meiden hebben Dennis en Stella zeg.

Bron: Instagram Dennis Weening en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Dennis Weening

Heel mooi liefdesnieuws voor Dennis Weening en Stella
Heel mooi liefdesnieuws voor Dennis Weening en Stella
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
Lees alle artikelen over Dennis Weening