Dromen komen uit voor Maxime en Leroy: 'Intens gelukkig'
Zie ook:
Delen

Dromen komen uit voor Maxime en Leroy: ‘Intens gelukkig’

Het was al een tijdje bekend, maar nu zijn de handtekeningen gezet. Maxime en Leroy kunnen niet meer wachten om te verhuizen.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen. In 2006 besloot het gezin Meiland om mee te doen aan ‘Ik Vertrek’. In de aflevering -die nog steeds te zien is op YouTube- zagen we een héle jonge Martien en Erica. Zelfs de kleine Montana en Maxime vertrokken toen ook mee naar Frankrijk.

Maxime is inmiddels een volwassen vrouw met twee lieve kinderen en een man. Het gezin woonde al samen, maar zij laten nu hun grootste droom werkelijkheid worden.

Verhuizen

Het gezin van Maxime en Leroy woont nog niet heel lang in hun woning, maar toen hun droomhuis op de markt kwam, hebben zij daar snel voor getekend. Zo’n kans krijg je immers geen twee keer. Dat het gezin ging verhuizen, was al bekend, maar nu deelt Maxime het heuglijke nieuws dat zij en Leroy de handtekeningen hebben gezet. ‘Ons droom huis! Ik kan het nog niet bevatten. De meiden met hun voetjes in het gras.. voor de open haard in de winter.. net als vroeger. Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig’, schrijft zij onder de foto’s. Het klussen kan dus officieel beginnen. Het ziet er naar uit dat de hele familie elkaar moet helpen tijdens het verbouwen, want niet alleen Maxime, maar ook Montana is flink aan het klussen in haar nieuwe woning. Het verhuizen en verbouwen zit in het bloed bij de familie Meiland, dus dat komt wel goed.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Stralende Maxime en Erica Meiland beleven onvergetelijk moment samen
Stralende Maxime en Erica Meiland beleven onvergetelijk moment samen
OH NO! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer nemen drastisch besluit
OH NO! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer nemen drastisch besluit
Lees alle artikelen over Maxime Meiland