100%NL Magazine Dries Roelvink
Zie ook:
Delen

Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink

Dries Roelvink staat op het punt een langgekoesterde droom werkelijkheid te laten worden..

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Samen met zijn huidige vrouw Honoria en Dave en Donny heeft Dries een aantal programma’s gemaakt, zoals De Roelvinkjes passen op de winkel, De Roelvinkjes Effe Geen Cent te Makken en de realityserie de Roelvinkjes. Ook is het tweede seizoen van de Roelvinkjes al te zien op Videoland. Wij en alle fans van de familie Roelvink genieten hier enorm van.

Langgekoesterde droom

Dries Roelvink zal een reeks gastoptredens verzorgen tijdens de drie spectaculaire concerten van De Toppers op 24, 25 en 26 mei in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Voor de 65-jarige zanger is dit een langgekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat, zoals hij onthulde in een interview met Shownieuws. Deze langverwachte kans markeert een keerpunt voor Roelvink, die twaalf jaar geleden al eens aan René Froger had gevraagd of hij als gastartiest mocht optreden. Ondanks deze eerdere poging bleef zijn droom onvervuld, aangezien Froger destijds aangaf dat een gastartiest doorgaans minstens drie hits op zijn naam moet hebben.

Echter, in een recentere uitspraak in de podcast “De Weg Naar Succes”, gaf Froger aan dat hij nooit helemaal uitsluit dat Roelvink zou kunnen optreden. Hij benadrukte dat het mogelijk is dat deze langverwachte samenwerking uiteindelijk toch plaatsvindt, wat nu werkelijkheid wordt tijdens de aanstaande concertreeks van De Toppers.

Bron: Shownieuws. Beeld: Instagram Dries Roelvink

Delen

Meer over Dries Roelvink

Bevestigt: Dave Roelvink is opnieuw gelukkig in de liefde
Bevestigt: Dave Roelvink is opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
Lees alle artikelen over Dries Roelvink