100%NL Magazine karel en maan
Zie ook:
Delen

Emotionele Karel over Maan: ‘Het is niet niks om een keuze te maken’

De twee zijn al een hele tijd samen en zij steunen elkaar door dik en dun. Vandaag deelde Karel een mooie, maar ook emotionele tekst over zijn vriendin.

Relatie met Maan

De Nederlandse popgroep Goldband is in een korte tijd razend populair geworden. De mannen van Goldband werden dan ook in één klap BN’er en dat was best wel wennen. Vooral voor zanger Karel Gerlach, want zijn bekendheid nam een enorme sprong nadat bekend werd dat hij een relatie heeft met zangeres Maan. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.E

Emotionele liefdesode

Maan en Karel delen tegenwoordig niet veel foto’s meer met elkaar op social media, maar zij steunen elkaar dagelijks door dik en dun.

Maan is een nieuwe weg ingeslagen en daar is Karel ongelooflijk trots op. Hij deelde dan ook een emotionele liefdesode op Instagram. Karel schreef: ‘Wil even zeggen dat ik het meest trotse vriendje ben op deze aardbol. Ze is haar gevoel achterna gegaan en zo sterk gebleven. Het is niet niks om een keuze te maken wat spannende tijden met zich meebrengt. Ik vind het stoer en weet zeker dat ze hiermee andere mensen kan inspireren om altijd naar je gevoel te luisteren. Ze is mijn grootste liefde en ook nog eens mijn voorbeeld.’ Wat een ongelooflijk lieve tekst is dit. Hier gaat zelfs ons hart sneller van kloppen!

100%NL Magazine Karel Gerlach

Bron en Beeld: Instagram Karel Gerlach

Delen

Meer over Maan

LEZEN: Maan reageert op geruchten over drugsgebruik
LEZEN: Maan reageert op geruchten over drugsgebruik
ONHERKENBAAR: Maan overspoeld met reacties op nieuwe look
ONHERKENBAAR: Maan overspoeld met reacties op nieuwe look
Lees alle artikelen over Maan