100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Emotionele Kim Feenstra: ‘Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.’

Op Instagram schrijft Kim Feenstra een hartverscheurend bericht. 'Vanuit mijn persoonlijke ervaring met IVF breekt dit nieuws mijn hart in 1000 stukjes.'

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren.

Zoontje Brooklyn

In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn. Brooklyn werd 16 oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het is het eerste kindje voor het topmodel en haar vriend Stanley.

‘Dit nieuws breekt mijn hart in 1000 stukjes.’

Vandaag deelt Kim in plaats van een hartverwarmende post, juist een emotioneel stuk op haar Instagram. Ze begint haar verhaal met: ‘Ik lees net dat er een aanval is geweest op Al Basma fertiliteitskliniek in Gaza. 4000 embryos’s die het resultaat waren van IVF, zijn vernietigd.’ Voor Kim komt dit nieuws extra hard aan, omdat haar eigen zoon ook via IVF ter wereld is gekomen en Kim inmiddels ook alweer wat jaren in dit zware traject zit. ‘Vanuit mijn persoonlijke ervaring met IVF breekt dit nieuws mijn hart in 1000 stukjes. Ik kan niet eens meer boos zijn. De grote vraag is: Wanneer stopt dit en hoeveel moet er nog meer kapot voordat je genoeg is?’

Verder schrijft Kim: ‘Mijn zoon is geboren door de prachtige wetenschap van IVF. Daarom komt dit bij mij hard binnen. Deze foto is dan ook om mijn solidariteit te tonen. En voor alle ouders wereldwijd die hun kinderen verliezen aan een oorlog waar zij niet voor gekozen hebben’, schrijft ze bij een foto samen met haar zoon Brooklyn.

Kim kan rekenen op een hoop reacties, heel veel volgers van haar betuigen haar steun en plaatsen hartjes onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

WOW: Kim Feenstra verbluft volgers met nieuwe look én afgetraind lichaam
WOW: Kim Feenstra verbluft volgers met nieuwe look én afgetraind lichaam
Kim Feenstra deelt ontroerend bericht: 'Dit raakte me diep vanbinnen'.
Kim Feenstra deelt ontroerend bericht: ‘Dit raakte me diep vanbinnen’.
Lees alle artikelen over Kim Feenstra