100%NL Magazine Pauline Wingelaar
Zie ook:
Delen

Emotionele dag voor Pauline Wingelaar: ‘Vandaag zou je geboren worden’

Het is vandaag een emotionele dag voor Pauline Wingelaar en haar gezin. Vandaag zou haar uitgerekende dag zijn van haar dochtertje Belle.

Gezin Pauline Wingelaar

Tijdens de afleveringen van ‘Echte Gooische Meisjes’ werd Pauline bekend door onder andere haar inmiddels beroemde uitspraak: ‘Liever verwend van verwaarloosd!’. Pauline is nu ook alweer 13 jaar ouder en heeft een prachtig gezin!

De goedlachse Gooische is nog altijd samen met haar grote liefde Harmen. Samen hebben ze twee zoontjes Reinier en Diederik. Pauline noemt ze liefkozend Rein en Diedje. De twee zijn echt té schattig!

Harmen en Pauline wilden dolgraag nog een derde kindje. Na vele en intensieve behandelingen in het ziekenhuis was het vorig jaar zover: Pauline was in verwachting van een derde kindje. Kort daarna liet een dolgelukkige Pauline weten dat ze in verwachting was van een meisje.

Belle

Op 30 september 2021 sloeg het noodlot toe. Vanwege ernstige complicaties braken Pauline’s vliezen met 20 weken. Haar dochtertje overleefde het niet. Pauline schreef destijds op haar Instagram: ‘Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden.’

Pauline en haar gezin werden na het hartverscheurende bericht overladen met steunbetuigingen. ‘We willen iedereen graag via deze weg alvast bedanken voor jullie mooie woorden, bloemen, eten, cadeaus en medeleven. Dat was en is voor ons een enorme steun. We zijn er nog niet aan toe gekomen om iedereen persoonlijk te bedanken, maar weet dat dit zó enorm gewaardeerd wordt’, schreef Pauline bij een prachtige foto.

Uitgerekende datum

Vandaag zou de uitgerekende datum zijn van Pauline. Een emotionele en beladen dag. Op Instagram schrijft Pauline van zich af. ‘Het was de bedoeling dat je vandaag geboren zou worden. Op de verjaardag van mama haar vriendin Bo en dat je net als Bo en mama een waterman zou zijn…’, begint Pauline.

Ook laat Pauline weten dat ze heeft getwijfeld of ze dit bericht wel moest delen. ‘Ik twijfelde over dit bericht, is het niet te privé of een schreeuw om aandacht? Geen idee, het voelt gewoon goed en wat anderen denken of vinden boeit mij niet zo. Ik praat graag over je merk ik. Dat zal ook wel bij het verwerken horen ofzo’

Pauline laat haar volgers vervolgens wel weten dat het goed met haar gaat. ‘Het gaat goed met me hoor, echt waar. Ik moet vaak aan je denken. Toen jij nog in mijn buik zat voelde ons gezin zó compleet. Ik was zó gelukkig. Maar wat mag ik nu trots zijn met zo’n prachtige beschermengel. Vandaag brand ik de hele dag een kaarsje voor jou en al je sterrenvriendjes – en vriendinnetjes.’

Bron en Beeld: Instagram Pauline Wingelaar

Delen