100%NL Magazine Erica Meiland
Zie ook:
Delen

LEZEN: Erica Meiland doet haar verhaal over zware en heftige tijd

Vorige week maakte Erica heftig nieuws bekend en hier is heel Nederland van geschrokken. Aan RTL Boulevard doet zij nu haar verhaal.

Erica Meiland

Haar achternaam verraadt het al: Erica is een van de familieleden van de immens populaire familie Meiland. Ze staat als moeder zijnde aan het hoofd van het gezin en staat bekend om haar immense power. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg, blijft altijd kalm in noodsituaties en is een ondernemer in hart en nieren.

Ze is niet alleen de rots in de branding voor haar dochters Maxime en Montana, maar ook de allerbeste vriendin van haar ex-man Martien. Nederland houdt van Erica!

Geschrokken

In het programma Chateau Meiland: En Route vertelde Erica vorige week dat er een voorstadium van kanker bij haar werd geconstateerd. Nu vertelt zij aan RTL Boulevard hoe het zit. Erica legt uit om welke twee redenen zij dit nieuws wilde delen. ‘Allereerst draaien we natuurlijk een realityprogramma. Dit hoort ook bij het leven, dus ik vind dat het erin kan.’ Erica vertelt dat zij gelijk op internet ging kijken en volgens haar doet nog niet de helft van de vrouwen mee aan dit baarmoederhalskanker-onderzoek. ‘En daar ben ik best wel van geschrokken. Want toen dacht ik: ja jeetje, als ik hier niet aan mee had gedaan. En dan ja, je merkt het niet en op een gegeven moment krijg je wel klachten en dan is het te laat.’

Op reis

Nadat Erica dit heftige nieuws te horen kreeg, is zij op reis gegaan en dat vond zij heel fijn. ‘Ik kan hier wel drie weken rondhobbelen en dan ben ik meer aan het nadenken dan wanneer ik met hen ben en allerlei afleidingen heb. En Maxime die zat er nog over in of dat wel zou lukken, maar dat ging op zich goed. Alleen toen die donderdag kwamen we dan thuis en vrijdagochtend moest ik me daar melden. Dus ja, dat was moeilijk. Gelijk bij aankomst terug in Nederland’, aldus Erica.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Erica Meiland

Vreselijk nieuws voor Erica Meiland: voorstadium van kanker gevonden
Vreselijk nieuws voor Erica Meiland: voorstadium van kanker gevonden
LIEF: Martien en Erica Meiland geven kleindochter speciaal cadeau voor 7e verjaardag
LIEF: Martien en Erica Meiland geven kleindochter speciaal cadeau voor 7e verjaardag
Lees alle artikelen over Erica Meiland