100%NL Magazine Estavana Polman
Zie ook:
Delen

MOOI: Estavana en dochter vliegen elkaar in de armen na overwinning op Olympische Spelen

De eerste overwinning voor de Nederlandse handbal dames op de Olympische Spelen zit er gelukkig op. Dat kon ook niet anders met deze support.

Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster. Zij heeft jarenlang in Denemarken gespeeld, maar sinds een aantal maanden speelt zij voor Roemenië. Daar blijft het niet bij voor Estavana, want zij schittert ook bij het Nederlandse handbalteam.

Al jarenlang zien wij Estavana aan de zijde van Rafael van der Vaart. Zij werden ouders van een dochter, Jesslynn en samen met Damiàn, de zoon van Rafael, vormen zij een prachtig gezin van vier.

Olympische Spelen

Eindelijk is het zover: samen met haar teamgenoten is Estavana Polman in Parijs voor de Olympische Spelen. RTL Boulevard zwaaide eerder deze week Estavana en haar teamgenoten uit. Aan RTL Boulevard liet Estavana toen weten er ontzettend veel zin in te hebben en dat is bewezen, want gisteren hebben de handbal dames de eerste wedstrijd gewonnen!

Support

Eerder deze week was al te zien dat Rafael en dochter Jesslynn een video op hadden genomen voor Estavana. ‘We zijn mega trots op je! Ik weet hoe hard je gewerkt hebt. Kom terug met een medaille, ik ben ervan overtuigd. Ik hou van je’, zei Rafael. Daarna zei Jesslynn: ‘Ik hou van je mama! Je bent al voor mij goud, maar als je met een gouden medaille terugkomt ben je nog meer goud!’ Dit ontroerde Estavana enorm.

Wie gisteren tijdens de wedstrijd op de tribune zat, was dochter Jesslynn. Op Instagram deelt Estavana twee hele mooie foto’s. Op de ene zien wij haar een handkus geven aan haar dochter en op de tweede foto vliegen zij elkaar in de armen. Dit is natuurlijk de beste support die een moeder kan hebben. Op naar de volgende overwinning!

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman

Delen

Meer over Estavana Polman

ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
LEUK: Estavana Polman eindelijk weer herenigd met familie
LEUK: Estavana Polman eindelijk weer herenigd met familie
Lees alle artikelen over Estavana Polman