100%NL Magazine Estavana Polman
Zie ook:
Delen

LEUK: Volgers reageren massaal onder foto van Estavana, Jesslynn en de koning

Na haar gewonnen handbalwedstrijd tegen Spanje kwam Estavana koning Willem-Alexander tegen. Dat moest even vastgelegd worden.

Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster. Zij heeft jarenlang in Denemarken gespeeld, maar sinds een aantal maanden speelt zij voor Roemenië. Daar blijft het niet bij voor Estavana, want zij schittert ook bij het Nederlandse handbalteam.

Al jarenlang zien wij Estavana aan de zijde van Rafael van der Vaart. Zij werden ouders van een dochter, Jesslynn en samen met Damiàn, de zoon van Rafael, vormen zij een prachtig gezin van vier.

Olympische Spelen

Eindelijk is het zover: samen met haar teamgenoten is Estavana Polman in Parijs voor de Olympische Spelen. RTL Boulevard zwaaide Estavana en haar teamgenoten vorige week uit. Aan RTL Boulevard liet Estavana toen weten er ontzettend veel zin in te hebben en dat heeft zij bewezen, want de dames hebben al twee wedstrijden weten te winnen. Geweldig!

Gezelligheid met de koning

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun dochters zijn bij bijna alle wedstrijden aanwezig deze Olympische Spelen. Zij staan te juichen, klappen en springen en het is geweldig om hun zo fanatiek te zien supporten.
Gistermiddag wonnen de Nederlandse handbaldames wéér een wedstrijd. Na afloop liep Estavana naar haar dochter toe en toen kwamen zij Willem-Alexander en Máxima tegen. Dat te leuke moment is even vastgelegd. Willem-Alexander tilt Jesslynn op en samen lachen zij naar de camera. Zij stralen alledrie op deze prachtige foto.

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman

Delen

Meer over Estavana Polman

Rafael van der Vaart over Estavana: 'Dan is het meteen scheiden...'
Rafael van der Vaart over Estavana: ‘Dan is het meteen scheiden…’
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
Lees alle artikelen over Estavana Polman