ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Estavana Polman bedolven onder complimenten na delen van foto in doorschijnende galajurk

Een joggingpak staat haar ook fantastisch, maar in deze gala outfit laat Estavana Polman alle hoofden draaien. Wát een verschijning.

Rafael van der Vaart en Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster. Zij heeft jarenlang in Denemarken gespeeld, maar sinds een aantal maanden speelt zij voor Roemenië. Daar blijft het niet bij voor Estavana, want zij schittert ook bij het Nederlandse handbalteam.

Al jarenlang zien wij Estavana aan de zijde van Rafael van der Vaart. Zij werden ouders van een dochter, Jesslynn en samen met Damiàn, de zoon van Rafael, vormen zij een prachtig gezin van vier.

Galajurk

Estavana blikt op Instagram terug naar vorige week, toen het Televizier-Ring Gala plaatsvond. De handbalster pakte groots uit voor dit feestje en droeg een prachtige, lange jurk met glitters. Niet alleen met de jurk trekt zij de aandacht, maar ook met haar prachtige kapsel en make-up.

Onder dit kiekje ontvangt Estavana ongelooflijk veel lieve reacties en daar kijken wij niet van op. ‘Je zag er zooooo mooi uit!’, ‘Wat zie je er toch weer goed uit en gewoon puur natuur’ en ‘Zo mooi, zo prachtig.. Je bent wie je bent. Een Beauty’, is nog maar een kleine greep uit de reacties…

Bron: Instagram Estavana Polman en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

Zo ziet de 7-jarige dochter van Rafael en Estavana er nu uit!
Zo ziet de 7-jarige dochter van Rafael en Estavana er nu uit!
Rafael van der Vaart over Estavana: 'Dan is het meteen scheiden...'
Rafael van der Vaart over Estavana: ‘Dan is het meteen scheiden…’
Lees alle artikelen over Estavana Polman