ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

VIDEO: Estavana Polman en Jesslynn sporten samen en dat is te schattig!

Estavana is heel sportief en die genen heeft zij duidelijk doorgegeven aan haar dochter. Deze video, waarbij zij samen sporten, is echt zo schattig.

Estavana Polman

Estavana Polman is één van de sportiefste vrouwen van Nederland en Roemenië. Zij speelt al jaren handbal op hoog niveau en dat doet zij nog steeds met een grote glimlach op het gezicht. Al meer dan 7 jaar vormt zij een koppel met voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben zij een dochtertje, JessLynn. Rafael heeft uit een eerdere relatie met Sylvie Meis een zoon, Damián. Het gezin van Estavana en Rafael is hiermee helemaal compleet.

Samen sporten

Estavana is vorige week geopereerd en nu moet zij herstellen en weer sterker worden. Zij probeert daarom wel te sporten en dat doet zij in goed gezelschap. Haar dochter Jesslynn zit namelijk naast haar in de sportschool en zij sport met haar mee. Met dumbells in haar handen probeert zij haar moeder na te doen. Deze video is te schattig. Estavana heeft de sportieve genen duidelijk aan haar dochter overgegeven.

Bron: Instagram Estavana Polman en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

Rafael van der Vaart over Estavana: 'Dan is het meteen scheiden...'
Rafael van der Vaart over Estavana: ‘Dan is het meteen scheiden…’
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
Lees alle artikelen over Estavana Polman