100%NL Magazine Estavana Polman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Estavana Polman ontroerd door lief filmpje van Rafael en dochter Jesslynn

Vlak voor vertrek naar Parijs voor de Olympische Spelen kreeg Estavana Polman een brok in haar keel na een lieve video van Rafael en haar dochter Jesslynn.

Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster. Zij heeft jarenlang in Denemarken gespeeld, maar sinds een aantal maanden speelt zij voor Roemenië. Daar blijft het niet bij voor Estavana, want zij schittert ook bij het Nederlandse handbalteam.

Olympische Spelen

Eindelijk is het zover: samen met haar teamgenoten is Estavana Polman vertrokken naar Parijs voor de Olympische Spelen. RTL Boulevard liet dit moment niet zomaar voorbij gaan en zwaaide Estavana en haar teamgenoten uit. Aan RTL Boulevard liet Estavana weten er ontzettend veel zin in te hebben. Estavana: ‘Nu zijn we toch echt hier! Nu gaan we toch echt richting Parijs. Ja ik heb er heel veel zin in.’

Ontroerd door lieve video

De aankomende weken moet Estavana het doen zonder de liefde van Rafael en dochter Jesslynn. Samen hebben ze een hele lieve video opgenomen, wat Estavana zichtbaar ontroerde. Rafael opent de video met de lieve woorden: ‘We zijn mega trots op je! Ik weet hoe hard je gewerkt hebt. Kom terug met een medaille, ik ben ervan overtuigd. Ik hou van je!’ Daarna is Jesslynn aan de beurt: ‘Ik hou van je mama! Je bent al voor mij goud, maar als je met een gouden medaille terugkomt ben je nog meer goud!’
Estavana heeft zichtbaar een brok in haar keel en zegt: ‘Ach wat lief! Ja, dit is toch mooi? Dit is uiteindelijk waar het om gaat.’ Wij wensen Estavana en haar teamgenoten heel veel succes toe in Parijs!

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Estavana Polman

ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
LEUK: Estavana Polman eindelijk weer herenigd met familie
LEUK: Estavana Polman eindelijk weer herenigd met familie
Lees alle artikelen over Estavana Polman