100%NL Magazine Estelle Cruijff
Zie ook:
Delen

LEZEN: Estelle Cruijff opnieuw gelukkig in de liefde

Haar dochter weet nog van niks, maar Estelle heeft haar hart opnieuw aan iemand verloren. Zij vertelt erover in een video.

Estelle Cruijff

Estelle Cruijff, de bekende Nederlandse media persoonlijkheid, heeft zichzelf bewezen als een veelzijdig talent in de entertainmentwereld. Ze is actrice, model en presentatrice, en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd door haar optredens in diverse televisieprogramma’s en series. Ze speelde onder andere in populaire Nederlandse televisieseries zoals “Goudkust” en “Voetbalvrouwen,” waar ze indruk maakte met haar acteertalent en charme.

Estelle is ook bekend vanwege haar familiebanden; ze is de nicht van de legendarische voetballer Johan Cruijff en de ex-vrouw van voormalig voetballer Ruud Gullit. Haar connecties met deze iconen in de sportwereld hebben haar eveneens in de schijnwerpers gezet.

Liefde

Estelle gaat al een lange tijd als vrijgezel door het leven, maar daar heeft zij nooit een probleem mee gehad, want zij heeft altijd haar dochter en goede vrienden om zich heen. Nu lijkt Estelle toch gelukkig te zijn in de liefde. In een TikTok-video zegt Joëlle tegen haar moeder: ‘Ik vind het echt heel leuk. Met die clip vooral, dan ga je echt een leuke vent vinden. Ik weet het zeker.’ Dit gaat over een outfit die Estelle draagt. Op die opmerking over een vent reageert Estelle: ‘Ik heb al een leuke vent.’ Joëlle vraagt wie het is, maar Estelle wil geen details geven.

Bron en Beeld: TikTok

Delen

Meer over Estelle Cruijff

Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: 'Voelt letterlijk alsof je doodgaat'
Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: ‘Voelt letterlijk alsof je doodgaat’
OEHLALA: Estelle Cruijff laat hoofden draaien in groene badpak
OEHLALA: Estelle Cruijff laat hoofden draaien in groene badpak
Lees alle artikelen over Estelle Cruijff