100%NL Magazine Esther Vedder
Delen

Esther Vedder zit met haar handen in het haar: ‘Het is echt een rollercoaster van gevoelens.’

Esther lucht haar hart bij haar volgers: 'Ben ik de enige als ik zeg dat ik soms geen idee heb waar ik mee bezig ben?'

Esther Vedder

Esther en Anne Vedder werden bij het grote publiek bekend door de driedelige Videolandserie Twins of gold. Hiervoor werd zowel hun werk als hun privéleven vastgelegd door de camera’s. De twee runnen het succesvolle Vedder & Vedder-imperium, dat zich richt op gepersonaliseerde sieraden.

Gezin

Alweer heel wat jaren is Esther Vedder samen met haar grote liefde Ismael. Hun liefde werd in augustus 2023 bezegeld met de komst van hun dochter Frankie.

Frankie is vernoemd naar Esther’s zus Franka Vedder, die we allemaal kennen als de ex van Freek Vonk. Inmiddels is Franka ook weer gelukkig in de liefde.

Rollercoaster van gevoelens

Esther is altijd open over haar emoties op het gebied van moederschap. Ook deze keer lucht ze weer haar hart.

Ze vertelt: ‘Ben ik de enige als ik zeg dat ik soms geen idee heb waar ik mee bezig ben op het gebied van moederschap? Het is echt een rollercoaster van gevoelens. De ene dag heb ik het gevoel dat ik het allemaal heel goed op de rails heb en alles helemaal onder controle (lees: frisgewassen baby met heerlijke staartjes in haar haar) en de andere dag sta ik met m’n handen in MIJN haar. Want, krijgt Frankie nu ze al 11 maanden is, wel genoeg voeding binnen? Ze is snel afgeleid en ze valt in slaap tijdens het geven van de fles. Wat doe je dan? En dan vraag ik me af hoe andere moeders het wel onder controle kunnen hebben?’

Gelukkig kan Esther altijd rekenen op de steun van haar volgers. Een greep uit de reacties is: ‘We doen allemaal maar wat… maar we doen het allemaal met liefde’, ‘You’re doing great mama!’ en ‘Echt niet alleen❤️’. Wij zijn het helemaal met deze reacties eens, Esther is een supermama!

Bron en Beeld: Instagram Esther Vedder

Delen

Meer over Esther Vedder

Lees alle artikelen over Esther Vedder