100%NL Magazine Floris Göbel
Zie ook:
Delen

Floris Göbel in tranen: ‘Met veel ongeloof en verdriet hebben we afscheid moeten nemen’

Floris deelde zojuist het verschrikkelijke nieuws dat hij onverwachts afscheid heeft moeten nemen. Zo zielig...

Floris Göbel

Floris Göbel is bekend als natuur- en dierenexpert in Nederland en hij wordt ook wel de jonge Freek Vonk genoemd. Floris uit zijn liefde voor dieren en de natuur op verschillende manieren. Zo presenteert hij het programma Dierenpraattv, maar hij is ook hulpverlener bij de dierenambulance.

Groot verlies

Een paar maanden liet Floris weten een nieuws gezinslid te hebben: hondje Ted. Helaas deelde hij vandaag het verschrikkelijke nieuws dat deze viervoeter is overleden.

‘RIP Ted… Met veel ongeloof en verdriet hebben we afscheid moeten nemen. We hebben het niet zien gebeuren maar na onderzoek blijkt het door een vergiftiging van waarschijnlijk de ‘groene knolamaniet’ ofwel ‘dode engel’ paddenstoel te zijn gekomen. 1 van de giftigste soorten ter wereld die hier gewoon in NL groeit… Zéér gevaarlijk voor mensen en honden, waar voor puppies een minuscule hoeveelheid tot een lik al fataal kan zijn. Helaas maak ik vergiftigingen (van allerlei stoffen) vaker mee op de dierenambulance en het gebeurt echt in een split second of zonder dat je het doorhebt.. Vermoed je dat je hond mogelijk iets giftigs gegeten heeft, ga direct naar de dierenarts en neem indien mogelijk de substantie mee. Wees alsjeblieft toch niet bang om nu met je hond naar buiten te gaan, deze specifieke situatie komt niet veel voor en is ook echt een geval van ongelofelijk veel ongeluk. Helaas was Ted niet meer te redden. RIP kleine vriend’, schrijft Floris. Wat is dit erg zeg…

Wij wensen hem heel veel sterkte…

Bron en Beeld: Instagram Floris Göbel

Delen

Meer over Floris Göbel

MOOI: Floris Göbel glundert met nieuw gezinslid in de armen
MOOI: Floris Göbel glundert met nieuw gezinslid in de armen
HEFTIG: Floris Göbel stelt dringende vraag aan volgers
HEFTIG: Floris Göbel stelt dringende vraag aan volgers
Lees alle artikelen over Floris Göbel