100%NL Magazine prinses Alexia
Zie ook:
Delen

FOTO: Prinses Alexia haalt wereldpers met ‘oncharmante’ foto

Prinses Alexia heeft opnieuw de wereldpers gehaald, alleen dit keer met een oncharmante foto... Of ze hier zelf zo blij mee is, betwijfelen we.

Prinses Alexia

Amalia, Alexia en Ariane zien we helaas niet vaak in de publiciteit. Slechts een aantal momenten per jaar vangen we een glimp op tijdens Koningsdag, de fotosessie in de zomer en de fotosessie in Lech. Ondanks dat we weinig foto’s te zien krijgen, weten ze ons wel vaak te verassen met hun outfits. De leukste outfits van de prinsessen van de afgelopen jaren, vind je hier.

Toch is er altijd één prinses die altijd de shine op haar weet te vestigen, en dat is Prinses Alexia. De middelste dochter is een kopie van haar mooie moeder en weet ons keer op keer te verrassen met haar prachtige looks.

Oncharmante foto

De afgelopen dagen zijn Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en prinsessen Amalia en Alexia in Parijs, om de Nederlandse sporters toe te juichen tijdens de Olympische Spelen.

De aanwezigheid van het Koninklijk Huis zorgt voor veel aandacht, en pers is dan ook zeer gefocust om de perfecte foto te schieten. Helaas voor Prinses Alexia werd ze op een zeer ongelukkig moment gefotografeerd. Net toen ze op haar kauwgum aan het kauwen was, legde een fotograaf haar vast. Op de foto’s is te zien hoe Koningin Máxima vol bewondering naar haar dochter zit te kijken, en lijken ze niet door te hebben dat ze worden gefotografeerd.

Daily Mail heeft de foto’s in handen en schrijft daarbij: ‘Moeder eerst, koningin tweede! Máxima van Nederland schiet dolken naar tweede dochter Alexia, 19, terwijl ze kauwgom knalt terwijl ze naar het olympisch zwemmen kijkt.’

Je ziet de foto’s van Alexia hier! 

Beeld: RVD, Koninklijk huis, ANP Foto Bron: Daily Mail

Delen

Meer over Prinses Alexia

LEZEN: Deze studie gaat prinses Alexia doen!
LEZEN: Deze studie gaat prinses Alexia doen!
WAUW: Prinses Alexia steelt opnieuw de show tijdens jaarlijks fotomoment
WAUW: Prinses Alexia steelt opnieuw de show tijdens jaarlijks fotomoment
Lees alle artikelen over Prinses Alexia