100%NL Magazine Amy Rose en Saul
Zie ook:
Delen

FOTO: Zijn Saul en Amy Rose in het geheim getrouwd?

Amy Rose deelt wat foto's en volgers denken het zeker te weten: Amy Rose en Saul zijn getrouwd.

Saul en Amy Rose

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen van Winter vol Liefde zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zij verwachten binnenkort hun eerste kindje.

Getrouwd?

Amy Rose deelt dagelijks de mooiste foto’s op Instagram. De ene keer een mooie selfie met Saul, de andere keer een stralende foto met haar babybuik en weer een andere keer wat random foto’s vanuit Amsterdam, Zwitserland of Italië.

Vandaag plaatste Amy Rose een reeks foto’s en volgers denken dat Amy Rose hierop laat zien dat zij en Saul in het geheim getrouwd zijn. De derde foto die Amy Rose plaatst, is de verpakking van een Dyson föhn en daarop staan de letters A.R.C.. Dit lijkt te verwijzen naar Amy Rose Coltof. ‘A.R.C, zijn jullie getrouwd?’, vraat een volger zich af. Het zou in ieder geval ongelooflijk leuk zijn.

Wat denken jullie?

Bron en Beeld: instagram Amy Rose

Delen