Frans Bauer 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Frans Bauer emotioneel na heftige periode: ‘Blij dat we elkaar nog hebben’

Frans is dolgelukkig en hij geniet van alles wat hij meemaakt met iedereen die hem blij maakt. Juist om die reden is hij af en toe wat emotioneel.

Gezin

Frans is niet alleen een rasentertainer, maar ook een familieman in hart en nieren. Zijn avonturen met zijn gezin, te zien in de realityserie ‘De Bauers’, gaven ons een inkijkje in het leven van deze volkszanger en lieten zien dat hij naast het podium net zo charmant en grappig is.

Samen met zijn grote liefde Mariska is Frans de trotse ouder van vier prachtige jongens: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen.

Achteruit kijken

Eerder dit jaar werd Frans 50 jaar oud en dat is voor hem een leeftijd om stil te staan bij alles wat hij momenteel heeft, maar ook alles wat hij niet meer heeft. In gesprek met weekblad Weekend vertelt hij emotioneel: ‘Met veertig kijk je naar voren. Dat je denkt van: dat wil ik nog gaan doen, dat wil ik bereiken. Dat is een streven, daar wil je naartoe. Met vijftig kijk je achteruit.’

Frans blikt terug op zijn leven en zegt: ‘De laatste jaren zijn niet over rozen gegaan. Mijn vader is ziek geworden en overleden. Maris heeft het een en ander meegemaakt. Mijn moeder is natuurlijk ook al op leeftijd en is lichtelijk vergeetachtig, om het zacht te zeggen.’ Frans staat vanaf zijn 50e verjaardag emotioneler in het leven: ‘We zijn toch blij dat we elkaar nog hebben. Dat is echt best emotioneel.’ Het is natuurlijk geheel begrijpelijk dat hij hier af en toe een traantje om moet laten en het is inderdaad heel mooi, maar ook ontroerend dat zij elkaar allemaal nog hebben.

Bron en Beeld: Weekblad Weekend

Delen

Meer over Frans Bauer

Frans Bauer deelt droevig bericht: 'Voor altijd in mijn hart'
Frans Bauer deelt droevig bericht: ‘Voor altijd in mijn hart’
HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
Lees alle artikelen over Frans Bauer