100%NL Magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk

Als je héél goed en lang kijkt, zul je zien dat het Frans Bauer is. Wat een geweldige foto is dit.

Gezin

Frans is niet alleen een rasentertainer, maar ook een familieman in hart en nieren. Zijn avonturen met zijn gezin, te zien in de realityserie ‘De Bauers’, gaven ons een inkijkje in het leven van deze volkszanger en lieten zien dat hij naast het podium net zo charmant en grappig is.

Samen met zijn grote liefde Mariska is Frans de trotse ouder van vier prachtige jongens: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen.

Hunk

Frans en Mariska delen dagelijks al het lief en leed op Instagram en dat tot grote vreugde van heel Nederland. Wij genieten volop mee met alles wat zij doen en meemaken. De foto’s van Frans zijn vaak om te lachen en dat was ook vandaag weer het geval. Frans heeft een filter over zijn selfie geplakt en het resultaat is hilarisch. Wij herkennen Frans helemaal niet meer. ‘Deze hunk is klaar voor een nieuwe dag’, schrijft Frans. Zelf kan hij er ook hard om lachen!

Ook Frans’ volgers gieren het uit. ‘Lekker ding hoor…maar ik zie liever de gewoon gezellige Frans hoor’, ‘Zou je willen’ en ‘Jeroen van der Bauer’, is een greep uit de reacties. Met die laatste reactie zijn wij het wel eens, want Frans lijkt hier, als je heel snel kijkt, een beetje op Jeroen van der Boom. Hilarisch!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

Frans Bauer deelt droevig bericht: 'Voor altijd in mijn hart'
Frans Bauer deelt droevig bericht: ‘Voor altijd in mijn hart’
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: 'Blij dat we elkaar nog hebben'
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: ‘Blij dat we elkaar nog hebben’
Lees alle artikelen over Frans Bauer