Gerard Ekdom neemt emotioneel afscheid: 'Ik ga effe aan de zuurstof'
Zie ook:
Delen

Gerard Ekdom neemt emotioneel afscheid: ‘Ik ga effe aan de zuurstof’

Vandaag is een emotionele, maar ook bijzondere dag voor Gerard Ekdom. Op gepaste manier neemt Gerard afscheid van radio 10.

Gerard Ekdom

Gerard is bekend van tv en is al jaren een van de bekendste radio-dj’s van Nederland. Daarnaast is hij actief op social media en deelt hij beelden van werk, zijn gezin en vrije tijd. Met zijn ochtendshow ‘Ekdom in de morgen’ op Radio 10 bereikt hij elke dag van 06.00 tot 10.00 uur veel mensen. Eind december 2020 verlengde Gerard zijn contract tot 2024 bij Radio 10. Hier komt nu toch echt een einde aan…

Afscheid

Vanochtend heeft Gerard de laatste ochtendshow bij Radio 10 gepresenteerd. Hij stapt namelijk over naar Radio Veronica. ‘Ik heb de ochtendshow bijna zes jaar met heel veel plezier gemaakt.’ Volgens Gerard was het tijd om ‘de weg van het avontuur’ te kiezen.

Aan het einde van zijn uitzending bedankt Gerard zijn collega’s, die voor zijn afscheid allemaal naar de studio waren gekomen. ‘Ik ga iedereen hier bij Radio 10 ontzettend missen. Toch voelt het goed om de volgende stap te nemen’, aldus Gerard. Het is nog niet bekend wanneer Gerard bij Radio Veronica begint. Wel is bekend dat hij weer de ochtendshow zal presenteren. Alle trouwe luisteraars zullen Gerard heel erg gaan missen.

Bekijk de video van zijn afscheid via deze link.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Ekdom

Delen

Meer over Gerard Ekdom

Lees alle artikelen over Gerard Ekdom