100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling in tranen: ‘Elke dag mis ik je een beetje meer’

Gerard moet de belangrijkste persoon in zijn leven al heel lang missen. Vandaag deelt hij er een emotioneel bericht over...

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en op tv is hij veel te zien. Samen met Gordon heeft Gerard meerdere programma’s gemaakt onder de naam ‘Geer & Goor’. Gerard is dit jaar ook weer te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Intens verdriet

Degene die zoveel voor Gerard betekende, moet hij alweer een hele tijd missen: zijn moeder. Gerard bracht ongelooflijk veel tijd met zijn lieve moeder door, maar zij is twee jaar geleden overleden. Hier heeft de zanger het tot op de dag van vandaag nog heel moeilijk mee.

Vandaag zou Gerards moeder jarig zijn. Op Instagram deelt hij een emotionele, maar prachtige video, waarop zijn moeder te zien is. ‘Lieve Mam, vandaag zou je verjaardag zijn. Elke dag mis ik je een beetje meer’, schrijft hij verdrietig. Wat een gemis. Wij wensen Gerard vandaag heel veel sterkte.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling gelooft zijn ogen niet: 'Dit is toch verschrikkelijk'
Gerard Joling gelooft zijn ogen niet: ‘Dit is toch verschrikkelijk’
TE GEK: Jan Smit, Kees Tol en Gerard Joling beleven onvergetelijke avond
TE GEK: Jan Smit, Kees Tol en Gerard Joling beleven onvergetelijke avond
Lees alle artikelen over Gerard Joling