100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

AAWH: Geweldig nieuws voor stralende zoontje van Yolanthe Cabau

Dit is wat Xess Xava al jaren wil en nu heeft hij zijn moeder eindelijk zover gekregen. Wat is deze jongen blij...

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Geweldig nieuws

Jaren geleden maakte Yolanthe’s zoontje al video’s en deze wilde hij graag delen met de wereld. Hij was toen een stuk jonger en Yolanthe stond hier toen niet 100% achter. Nu staat zij dat wel en daarom is Xess Xava door het dolle. Hij deelt een vrolijke, te mooie foto op Instagram en schrijft: ‘Hi allemaal. Ik ben heel blij om jullie te laten weten dat ik mijn moeder heb overtuigd om grappige video’s en foto’s te gaan delen, onder haar toezicht. Nadat ik de afgelopen drie jaren veel video’s heb gemaakt, ben ik zo blij dat ik nu nieuwe video’s kan maken en deze met jullie kan delen.’ Wat een geweldig en superleuk nieuws is dit voor Xess Xava zeg. Wij gaan de video’s zeker kijken.

Bron en Beeld: Instagram Xess Xava

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: 'Wij houden zoooo veel van jou!!'
Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: ‘Wij houden zoooo veel van jou!!’
Yolanthe Cabau deelt geweldige gebeurtenis: 'Zo snel kan het gaan...'
Yolanthe Cabau deelt geweldige gebeurtenis: ‘Zo snel kan het gaan…’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau