ANP 100%NL Magazine Andries Noppert
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is het mooie gezin van Andries Noppert

Hij is één van de sterren in Qatar: doelman Andries Noppert!

Andries Noppert

Het jaar 2022 zal Andries Noppert nooit meer van zijn leven vegeten. Door bondscoach Louis van Gaal werd Andries geselecteerd om als keeper mee te gaan naar het WK in Qatar.

Qatar

En dat Andries in Qatar is voor het WK, dat weten we! Wedstrijd op wedstrijd laat hij zich van zijn allersterkste kant zien. Ook Arnold Mühren viel de kwaliteiten van Andries op. Hij sprak vol lof in de Telegraaf: ‘Het is eigenlijk verbazingwekkend dat iemand zonder ervaring op een wereldpodium deze klasse en nuchterheid toont. Hij is een gigant in het doel en heerst in de lucht, en met zijn voeten maakt hij weinig fouten. Er was kritiek op de keuze vooraf, maar er zit toch een idee achter het project om hem te bombarderen tot eerste keeper. Dat is wel een compliment voor de staf waard.’

Nadat Louis van Gaal bekend maakte Andries Noppert wel naar het WK mee te nemen en Jasper Cillessen niet, ontstond er commotie. Vooral Jasper Cillessen was niet blij met de keuze. Volgens geruchten zou hij woedend zijn geweest.

Gezin

Al meer dan zes jaar is Andries gelukkig met zijn prachtige vrouw Sarena. In 2019 stapte het stel in het huwelijksbootje.

Niet alleen om het WK zal Andries het jaar 2022 niet snel vergeten, maar er is nóg een reden. In maart 2022 werden Andries en Sarena voor het eerst ouders van een prachtige zoon genaamd Daan. ‘Zo klein, zo mooi, zo lief, zo welkom, zo van ons! Daan Noppert’, schreef een trotse Andries.

Alhoewel Andries heel weinig foto’s van zijn gezin op social media post, zijn er toch een aantal te vinden. Zie hieronder de mooiste foto’s van het gezin Noppert!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Andries Noppert, Telegraaf

Delen