Dit is het leuke gezin van minister Hugo de Jonge
Delen

Dit is het leuke gezin van minister Hugo de Jonge

Hugo de Jonge, wie kent hem niet. De politicus wordt sinds de uitbraak van het coronavirus de 'coronaminister' van Nederland genoemd. Naast zijn drukke baan als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft hij thuis ook een heel mooi gezin zitten, waar hij graag tijd mee doorbrengt.

Gezin van Hugo de Jonge

Hugo is al jaren samen met zijn mooie vrouw Mireille. Aan Story vertelde Hugo destijds: ‘Wij zijn al sinds de middelbare school bij elkaar. Om precies te zijn sinds 1995, toen we samen in de vijfde klas van de havo zaten. Daarna zijn we nooit meer uit elkaar geweest dus Mireille is mijn eerste en grote liefde. Toen we vier jaar samen waren, zijn we getrouwd.’

Samen hebben Hugo en Mireille twee prachtige kinderen: zoon Ismael en dochter Sarah. Ondanks zijn drukke bezigheden maakt Hugo graag tijd voor zijn gezin. Hij deelt dan ook regelmatig de leukste foto’s van gezinsuitjes. Wat een leuke familie!

Zo was het gezin de Jonge afgelopen zomer nog in Madrid. Een paar kiekjes van die vakantie deelde Hugo ook met zijn volgers.

Bron en Beeld: Instagram Hugo de Jonge, Story

Delen