100%NL Magazine B&B Vol Liefde
Zie ook:
Delen

Gezinsuitbreiding voor B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan

Het stel inmiddels ruim twee jaar dolgelukkig en zij zetten nu zelfs een volgende stap in de relatie: een nieuw gezinslid!

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Ook deze zomer kunnen wij weer genieten van een nieuw seizoen B&B Vol Liefde. Het avontuur is afgelopen maandag begonnen en belooft nu al veel goeds…

Astrid en Harmjan waren twee veelbesproken deelnemers uit B&B Vol Liefde 2022. Het leek er tijdens de afleveringen niet op dat de twee verliefd op elkaar werden, maar toch verloren zij hun hart aan elkaar. Het stel is vorig jaar zelfs getrouwd.

Gezinsuitbreiding

Astrid en Harmjan genieten van alle mooie, verliefde momenten met elkaar. Ook met de kinderen van Astrid kan Harmjan het goed vinden, maar daar blijft het niet bij. Het stel heeft namelijk gekozen voor een nieuw gezinslid: een kleine pup, Bailey. Het hondje is inmiddels 12 weken oud. Astrid deelde een mierzoete video op Instagram en daarop is te zien dat Bailey rondhuppelt op het gras, omringd door Harmjan en de kinderen. Wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram Nohra Astrid

Delen