100%NL Magazine Giel Beelen
Zie ook:
Delen

AAWH: Giel Beelen deelt práchtige foto’s van zwangere vrouw

Giel Beelen deelde vandaag een reeks adembenemend mooie foto's op Instagram. Hij en zijn vrouw straalden hier, zoals altijd, enorm!

Giel Beelen

Giel Beelen kennen de meeste mensen als Nederlande radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2. Twee jaar geleden maakte hij bekend te stoppen met het maken van radio, want hij besloot de wereld rond te gaan reizen met zijn liefde. Samen hebben zij heel wat mooie landen gezien.

Giel is al een hele tijd samen met zijn partner, Floor Joustra. Vorig jaar werden zij voor het eerst ouders van een dochter, Josephine. Het stel geniet zo van ieder moment met hun meisje.

Zwanger en getrouwd

Het is alweer een jaar geleden dat Giel en Floor in het huwelijksbootje stapten. Floor was destijds zwanger van hun dochtertje.

Vandaag deelt Giel een reeks prachtige foto’s van deze sprookjesachtige dag op Instagram. Hij schrijft er een mooi stukje tekst bij: ‘Vandaag 1 jaar getrouwd met de allerliefste en mooiste van de wereld! Lieve @floorjoustra je maakt me zo gelukkig! Elke dag kan ik met je lachen. En sinds 9 maanden ben je ook nog eens de beste en lieve moeder ooit voor Josephine! Ik hou van jou en ben trots en dankbaar dat ik je mijn vrouw mag noemen.’ Wat een lief bericht. Gefeliciteerd met jullie trouwdag, mooi stel!

Bron en Beeld: Instagram Giel Beelen

Delen

Meer over Giel Beelen

AAWH: Giel Beelen overspoeld met lieve reacties op video van dochtertje
AAWH: Giel Beelen overspoeld met lieve reacties op video van dochtertje
AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen
AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen
Lees alle artikelen over Giel Beelen