100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Glunderende Kirsten Schilder poseert met nieuw gezinslid: ‘Ze is zo lief en doet het geweldig’

Kirsten, Nick en de kinderen zitten al dagen op een wolk, want zij hebben er een nieuw gezinslid bij. Wat een lieverdje...

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft een eigen bedrijf, genaamd Making Memories en door de jaren heen heeft zij een grote groep volgers opgebouwd op Instagram en dat maakt haar een heuse influencer.

Nova

Nick en Kirsten zijn inmiddels een tijdje het baasje van hondje Doefie, maar sinds kort ook van nóg een klein hondje. Niet alleen Nick en Kirsten, maar ook de kinderen zijn blij en verliefd op dit pluizige schatje.
Kirsten poseert op Instagram met haar nieuwe gezinslid en schrijft: ‘En ons nieuwste gezinslid heet… Nova! Ze is zo lief en doet het geweldig! Ook samen met Doefie gaat het heel goed. Het is zo schattig om te zien hoe ze elkaar leren kennen en steeds meer aan elkaar wennen. Nova is een kruising tussen een pomeriaan en een mini doodle! Over de naam waren we het niet meteen eens; dat bleek nogal lastig met vijf verschillende meningen hahaha. De kinderen hadden ieder een eigen naam bedacht. Uiteindelijk hebben we allemaal een lijstje met onze top 5 gemaakt. Eén naam stond op alle lijstjes… ‘ Wat een prachtige naam. Doefie en Nova: wauw!

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Nick en Kirsten Schilder vieren feest!
GEWELDIG: Nick en Kirsten Schilder vieren feest!
ZIEN: Kirsten Schilder showt haar goddelijke lichaam in een blauwe bikini!
ZIEN: Kirsten Schilder showt haar goddelijke lichaam in een blauwe bikini!
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder